RSS feed for Kurt

Favorite films

Recent activity

All films

Recent reviews

More
 • Life Is Beautiful

  Life Is Beautiful 1997

  ★★★★★ Rewatched 28 Nov, 2015

  Prachtige film! Magnifiek hoe je in een uitzichtloze situatie zo positief in het leven kunt blijven staan. Prachtige rol van Benigni en het jongetje is superschattig.

 • Spectre

  Spectre 2015

  ★★★½ Watched 26 Nov, 2015

  Of je nu een Bond-lover of een Bond-hater bent, je kan niet ontkennen dat de meest gekende Britse spion klasse uitstraalt. En dat vertaalt zich in de beelden, in de kledij, in de auto’s, in de locaties, kortom in alles wat je ziet. En Daniel Craig was dan ook de geschikte persoon om James Bond gestalte te geven. Hij maakte hem echter, kwetsbaarder ook. Het enige wat leek te ontbreken in de vorige films, was de humor. Humor die in…

Popular reviews

More
 • Cloud Atlas

  Cloud Atlas 2012

  ★★★★ Watched 14 Apr, 2015

  Zwaar onderschatte film. Afgebroken door de critici in Amerika, maar eigenlijk is dit een bijzonder goed gemaakt, zeer goed geacteerde film met sfeervolle beelden, een schitterende fotografie en knappe actiescènes. Bovendien stemt de film tot nadenken en ondanks de lange speelduur verveelt hij geen minuut. Top!

 • Jupiter Ascending

  Jupiter Ascending 2015

  ★★★½ Watched 26 Sep, 2015

  Beetje onderschatte sci-fi actiefilm. De film vliegt voorbij en de decors zien er fantastisch uit. Bovendien is het altijd plezant om Sean Bean aan het werk te zien.