Favorite films

 • Cinema Paradiso
 • Her
 • Chungking Express
 • Eternity

Recent activity

All
 • The Legend of 1900

  ★★★★½

 • Blue Jasmine

  ★★★½

 • Begin Again

  ★★½

 • Paterson

  ★★★½

Recent reviews

More
 • Begin Again

  Begin Again

  ★★½

  Филмов е просек, ама не знам чие г'зе останува мирно на тие песнички (:

 • Eros

  Eros

  ★★★★½

  Оцената е најмногу заради Вонг, кој никогаш не престанува да ми ја грее душичкава со тие прекрасни, симетрични, тонско - урамнотежени и никогаш преексплицитни а секогаш заводливи (можам до утре вака) кадри. <3

Popular reviews

More
 • Solaris

  Solaris

  ★★★★★

  Мислам дека хипнозава што ми ја предизвика филмов ќе ме држи уште долго...

 • Eternity

  Eternity

  ★★★★★

  Гледајќи, имав чувство како да ми се отвориле портите од некоја импресионистична слика на француски сликар. Прекрасна идила на Убавината, и убаво претставување на Грдотијата..