Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Surrogate

  The Surrogate

  ★★

  Ganska seg början, dryg mitten och dåligt slut. Till en början var huvudkaraktären omtänksam men gav ett intryck av att vara alldeles för ”mycket” och ganska jobbig person. Sedan omvandlades karaktären till att bli helt oresonlig. Typisk karaktär som tror att hon på egen hand kan förändra värden. Väckte stor irritation. 

  Såg hemma med Jobjörn.

 • Mulan

  Mulan

  ★★½

  Tyckte inte de utvecklade karaktärerna särskilt väl, blev inte så rädd för den ”onda” som jag minns att jag blev för den tecknade som barn. Det var lite klåfingriga försök till att skapa ett systerligt band mellan örnen och mulan, men eftersom jag inte kände nått för karaktärerna från början och att dessa försök kom väldigt plötsligt och från ingenstans, lyckades det inte. 

  Annars ganska underhållande. 

  Såg med Jobjörn på Gotlandsfärjan.

Popular reviews

More
 • I'm Thinking of Ending Things

  I'm Thinking of Ending Things

  ★★★★

  Väldigt märklig film. Snyggt filmad. Små detaljer som gjorde allt väldigt creepy. Avslutades tvärt med många frågetecken i luften, men det var ju också helt i linje med filmen i övrigt.

 • Tenet

  Tenet

  ★★★★

  Det var lite svårt att hänga med i svängarna på sina ställen, mycket hände hela tiden. Förutom att det pratades snabbt, så reste de också i tiden. Man fick hålla koll på om de rörde sig framåt eller bakåt i tiden. 

  Såg på bio med Jobjörn och Per.