Favorite films

 • Se7en
 • 2001: A Space Odyssey
 • No Country for Old Men
 • Paris, Texas

Recent activity

All
 • Die Hard: With a Vengeance

  ★★★★

 • Blackhat

 • Cocaine Bear

 • Clue

Recent reviews

More
 • Die Hard: With a Vengeance

  Die Hard: With a Vengeance

  ★★★★

  There is no a single character in this movie without a deep personality and intense presence. From the bomb detonator guy, to Jerry the truck driver, this movie delivers in character presence. And what a great production. Its one of the movies that made me love cinema.

 • The Funeral

  The Funeral

  ★★★

  Searching in the 90s for movies, I found this gem, completely by accident. A simple but deep film about the pain of losing loved ones and regrets that follow us forever.
  Walken and Penn are perfect in this. That ending though....

Popular reviews

More
 • Manchester by the Sea

  Manchester by the Sea

  ★★★★½

  Manchester by the Sea është një nga ata filma që miqve të tu e ke pak vështirë t’jua shpjegosh thjesht për cfarë flet. Është një film dramatik, me një kinëmatografi që personalisht më ngjalli shumë emocion ( me portretizim e limanit, atmosfera e ftohtë, kolona zanore etj )një film që flet për jetë të rënuara, probleme familjare, të shkuarën e tashme dhe për drama njërëzore. Film shumë i thjeshtë që flet për një hidraulik ( Lee Chandler ) i cili…

 • Sonatine

  Sonatine

  ★★★½

  Definetly a one hour and a half trip...