Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Skins

  Skins

  ★★★½

  7.75/10

  M-a dus cu gandul la Happiness cu care are destule asemanari, dar aici personajele au si defecte fizice nu doar psihice (pe modelul Freaks sau The Elephant Man) si este ambalat mai mult sub forma de feel good movie.

  Cateva povesti interconectate care ofera un mix de "de toate" : personaje ciudate, nebunie, umor negru, psihologie, nuditate, erotism, cateva faze cam scarboase, romantism, drama, comentariu social + o coloana sonora excelenta, totul pe un fundal de roz si violet.

  O surpriza extrem de placuta.

 • Pi

  Pi

  ★★★★

  8.00/10

  Lungmetrajul de debut al lui Aronofsky, un thriller psihologic suprarealist foarte captivant si inteligent gandit care ii aducea premiul pentru regie la Sundance si pentru scenariu la Independent Spirit Awards.
  Totodata dovada ca nebunia si talentul sunt mai importante decat bugetul, filmul costand 60000$ si fiind realizat printr-o cheta de la prieteni si familie. Ba chiar pentru a salva niste cheltuieli scenele de la metrou au fost filmate ilegal.

Popular reviews

More
 • Zero Dark Thirty

  Zero Dark Thirty

  ★★★★

  8.50/10

  "I want targets. Do your fcking jobs. Bring me people to kill."

  La fel ca in The Hurt Locker Kathryn Bigelow ofera destul realism si multa tensiune, in ciuda ritmului lent care ii va plictisi teribil pe cei dezinteresati de subiect.
  Scenariul este foarte interesant (mai ales prin modul in care este segmentat) si are cateva replici si momente de tinut minte.
  Regia excelenta prin stilul de filmare folosit reuseste in unele momente sa te transpune acolo in mijlocul actiunii, ajutata de un montaj dinamic si bonus, pentru inima mea, Jessica Chastain.

 • 25th Hour

  25th Hour

  ★★★★

  8.25/10

  Edward Norton standing in the men's bathroom, talking to himself in a mirror with "FUCK YOU!" written on it - UNFORGETTABLE SCENE!!!