bettman_XXI

Too lazy to read books. So I watch movies.

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All
  • Athena

    ★★★★½

  • Andrew Schulz: Infamous

    ★★★★

  • The Predator

    ★★★

  • Kalut Nak Kahwin

    ★★★

Recent reviews

More
  • Athena

    Athena

    ★★★★½

    Setelah kematian seorang kanak2 yang viral dibunuh polis, pemberontakan berlaku diketuai abang budak tu untuk menuntut bela untuk mengetahui polis yang terlibat. Riot berskala besar2an dan melibatkan seluruh projek perumahan kawasan Athena, dan menjadi berita nasional. Manakala abang yang lagi satu (3 beradik) seorang askar cuba menenangkan dan memujuk adiknya itu.

    - sangat cantik dan realistik sampai igtkan benda ni based on true story.
    - (Athena adalah kawasan fiksyen, suburban area yang didiami masyarakat parsi dan afrika muslim)
    - mula…

  • Andrew Schulz: Infamous

    Andrew Schulz: Infamous

    ★★★★

    - kenai dari fb dgn insta reels, dia suka roast crowd
    - di zaman political correctness dan woke ni, this is old school and hilarious. He's one of my new gen favourite
    - nothing off limits, jenis lawak offensive & sensitive
    - topics dari penyokong Trump, serial killer, abortion, child molesting (michael jackson), blackface (racism), etc
    - pandai play around dgn get away dgn lawak2 offensive dia
    - rasa pendek sgt special ni also some of the materials dah ada kat reels
    - dia ada Bachelor of Arts degree in Psychology so no wonder

    8/10

    #124
    #BETTreviews

Popular reviews

More