RSS feed for cinemagazine

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Angel

  Angel

  ★★★½

  "Een bescheiden maar origineel en creatief sprookje."

 • Thor: Ragnarok

  Thor: Ragnarok

  ★★★★

  " De combinatie tussen humor en actie maakt van de film een plezierig geheel om naar te kijken en in vergelijking met de vorige twee films, is de nieuwste Thor in veel opzichten “Marvelous”."

Popular reviews

More
 • Under the Skin

  Under the Skin

  ★★★★

  "De visuele kwaliteit van Glazers werk, die evengoed in een videoclip van Radiohead als een Sony-commercial kan worden gevonden, is betoverend.

  Zoals telkens blijkt in de even scherpe als bedwelmende scènes waarin de geprooide mannen naakt achter Johansson aan een bad met zwarte vloeistof inlopen. Het shot van een autorit bij duisternis, waarbij de kijker het gezicht van bestuurder Johansson ziet opgenomen in de reflectie van de voorruit, vraagt op zich al om een kunstexpositie. De overgang naar de Schotse…

 • Admiral

  Admiral

  ★★

  "Stilistisch komt ‘Michiel de Ruyter’ heroïsch over, maar daardoor ook erg gemaakt. Dit is geen oprechte vertelling, maar een gekleurde, kritiekloze en overdreven chauvinistische constructie van een waargebeurd verleden. ‘Michiel de Ruyter’ is een eenzijdige en matig uitgevoerde geschiedenisles. Zonde…"