RSS feed for cyborgwings

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Twilight

  Twilight

  ★★★½

  csillogó vámpírok, komolyan. :D

  nem akarok ujjal mutogatni, de szóval az egész sorozatból az egyetlen nézhető filmet nő rendezte. már eleve sokat lendít rajta a hidegszűrő, merthogy ehhez a történethez semmi más nem illik. esküszöm, talán a többi is negyed fokkal jobb lett volna, ha azokra is rátosszák.

  a cgi értékelhetetlen, de itt még elfogadható a színészet, rachelle lefevre őrülten szexi, pattinson ebben a filmben még rendesen jól néz ki - bár az alakítása túl színpadias -, carter burwell zenéje…

 • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

  The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

  ½

  anyám borogass, mi volt az az akciójelenet? és a végén bobby kilép a zuhany alól. :'DDD

  sajnos úgy tűnik, sosem unom meg sztyupika rettenetes színművészetének a fikázását. remélem, senki sem bámult be az ablakon, miközben mély átéléssel vágtam az övére hajazó hülyébbnél hülyébb pofákat.

  a sztori, a forgatókönyv, a rendezés, az alakítások zöme és a mindent eltipró cgi egészen förtelmes, viszont carter burwell zenéje a mai napig elvarázsol.

Popular reviews

More
 • Me and Earl and the Dying Girl

  Me and Earl and the Dying Girl

  ★★★★★

  annyira jó volt ez a film, hogy szuperlatívuszok. remek humor, történet, karakterek, színészek, zene és rendezés. nagyon vártam, kicsit féltem, milyen lesz, de nem csalódtam, sőt.

 • Atomic Blonde

  Atomic Blonde

  ★★★

  az volt a legjobb a filmben, hogy kaptunk ingyen popcornt és kólát a jegy mellé. meg hogy charlize theron még mindig meseszép. meg volt pár klassz zene. meg elég jól eltalálták a tipikus szocreál akciófilmek hangulatát.