RSS feed for DVDHooligan

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Whiskey Bandit

  The Whiskey Bandit

  ★★★½

  Az ilyen filmekre mondják, hogy: "egynek elment". Igazából nem akarok senkit lebeszélni róla, mert bőven a jobb magyar filmek közé tartozik. Antal Nimród remekül végezte a dolgát, a főszereplő is egész tűrhető volt, de a forgatókönyv szerintem picit szellősre sikerült.

 • Black Panther

  Black Panther

  ★★★

  Igazából rendben van a film maga, de tipikusan azokhoz a Marvel filmekhez tartozik, amelyeket nem nagyon fogok újranézni, mert minek. Egyszer nézhető, de igazából semmi olyan nincs benne, ami miatt újra elő kellene venni.

Popular reviews

More
 • Olympus Has Fallen

  Olympus Has Fallen

  ★★★★½

  "Lets play a game of "Go Fuck Yourself", you go first."

  NA ÍGY KELL AKCIÓFILMET CSINÁLNI BAZDMEG!!!!!

  Komolyan. Én az életben nem gondoltam volna, hogy ezt a filmet ennyire élvezni fogom. Már az elejétől fogva berántott, onnantól pedig egy percre se ült le a film. A Die Hard 5 bekaphatja.

  Az alakítások nagyon rendben vannak, a zene és az effektek is. Még a kliséket is próbálják elkerülni. Piros pont. Ja. És akcióügyileg? ORGAZMUS. Tényleg. Évek óta nem láttam ennyire jó akciófilmet szerintem.

  Többször újranézős.

  "- Is he alive?
  - Ask me a serious question." :DDDDDDD

 • Avengers: Infinity War

  Avengers: Infinity War

  ★★★★★

  Oké, még a hatása alatt vagyok, de ez valami piszkosul jó volt. Persze, biztosan vannak hibái, de én nem azért mentem el moziba, hogy megkeressem őket.

  Kurva messze van még a következő rész... :(