RSS feed for eevahoo

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Knives Out

  Knives Out

  ★★★

  Satunnaisia nettikehuja nähtyäni odotin tältä kyllä jotain enemmän. (Varsinaisia arvosteluja en ole vielä lukenut. Niitä selaamaan tästä seuraavaksi.) Olihan tämä ihan kelpo whodunnit, mutta sitten lopulta kuitenkin jotenkin vaisu. Odotin kai vielä jotain yllättävämpää käännettä loppupuoliskolle. Voi olla, että mahdollisesti toiste katsoessa saa lisäiloa vihjeiden poimimisesta jo alkuunsa. Kiva sinänsä, että tällaisiakin vielä saa joku päähänsä tehdä.

 • Jumanji: Welcome to the Jungle

  Jumanji: Welcome to the Jungle

  ★★★

  Hyvin tämä perjantai-illan viihdeleffasta meni. Parempi kuin odotin. Se alkuperäinen ei aikoinaan oikein napannut.

Popular reviews

More
 • Invaders from Mars

  Invaders from Mars

  Edellisen kerran olen nähnyt tämän "Avaruuden pirut" -elokuvan vuonna 1983, kun se tuli silloin tv:stä. (Piti Elonetistä katsoa vuosiluku.) Ilmeisesti tämä on tehnyt vaikutuksen useampaankin silloiseen ala-asteikäiseen, sillä tämän katsomisesta olen nähnyt netin keskustelupalstoilla muisteloita siitä, miten pelotti tai jännitti.

  Itsekin muistan tätä katsoessa silloin jännänneeni. Ja mieleen ovat silloiselta katsomiskerralta jääneet niskassa näkyvät merkit sekä lasipallossa oleva marsilaispää. Kai se on sitten lapsena tuntunut ahdistavalta, kun elokuvan aikuiset käyttäytyvät oudosti, eikä kukaan tahdo uskoa pojan havaintoja.

  Sinänsä ei ole muistikuvaa siitä, mitä lapsena tuumasin niistä nyt huvittavilta näyttävistä marsilaista. Jännittävämpi se mielenhallintakuvio joka tapauksessa on kuin vihreissä trikoissa hilluvat ukkelit.

 • The Favourite

  The Favourite

  ★★★★

  Olivia Colman, Rachel Weisz ja Emma Stone olivat kyllä kaikki ihan briljantteja tässä.