RSS feed for Kristofer

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • From Up on Poppy Hill

  From Up on Poppy Hill

  ★★★½

  Fint - om än kanske något tunn - slice of life visar hemmiljöer, familjemiddagar och japansk vardag som få andra animerade filmer. Suverän skildring av stad och tid, med Kyu Sakamoto som naturlig ljudkuliss. Animation, bildkomposition, färger når som vanligt den toppklass som förväntas av Ghibli.

 • The Bad Batch

  The Bad Batch

  ★½

  De flesta dåliga batchar går inte att rädda, inte denna heller. Uselt skådespeleri från alla utom en helt oigenkännelig Jim Carrey. Men ffa stor avsaknad av idéer vilket resulterar i märkliga rollfigursmotivationer och ögonrullande grundkurs i floskelfilosofi. Samt en avslutande ”Jahapp...”-känsla.

Popular reviews

More
 • Stockholmsnatt

  Stockholmsnatt

  ★½

  En stycke värstingfilm!

 • Paul Williams Still Alive

  Paul Williams Still Alive

  ★★½

  Kessler kanske är den klantigaste och mest inkompetenta dokumentärfilmare jag stött på. Trots detta är filmen rätt kul att titta på, dels för att man egentligen inte fattar hur stor Paul Williams var på 70-talet och dels för att det är rätt kul att skratta med skämskudde ("The Office"-style) åt Kesslers tafatta försök till att socialisera med Williams och skapa narrativ. Endast för Williamsfans, andra kan skippa den.