Filmmagasinet

Filmmagasinet HQ

Filmmagasinet.no er den digitale videreutviklingen av Norges største filmblad.
På vår nettside finner du film- og serienyheter, anmeldelser, intervjuer og artikler.

Stories

Recent reviews

Indiana Jones er den heroiske og rappkjefta eventyreren mange av oss har vokst opp med. Fra begynnelsen av 80-tallet og gjennom fem filmer og en rekke spin-offs i form av bøker, tegneserier, spill og en serie om hans yngre dager, har eventyreren med hatt og pisk underholdt oss med farefulle reiser, overnaturlige mysterier og elleville kappløp fra eller etter onde nazister, kultister og andre skurker.

I de over 40 årene som har gått siden vår introduksjon til Indiana Jones i…

The Flash

The Flash

★★★

DC raskeste superhelt gir oss et ujevnt men underholdende superhelt-epos.

Det er nesten umulig å snakke om The Flash uten å sammenligne den med Spider-Man: Across the Spider-Verse – to store og underholdende superheltfilmer som konkurrerer om publikums gunst. Begge filmene handler om unge menn i fargerike trikoter som reiser mellom parallelle universer for å redde dagen. Og begge filmene er like ivrige etter å servere innovativ action som de er etter å treffe oss rett i hjertet med historier…

Dette er Rockets historie. Kanskje har Guardians of the Galaxy-filmene egentlig alltid handlet mest om denne lille, våpenfikserte vaskebjørnen med et selvtillitsproblem. Men aldri før har det vært like tydelig som i denne nyeste og siste delen av trilogien. I min bok er dét helt topp!

Dette er også James Gunns historie. Som regissør kan man ikke akkurat kalle James Gunn A4. Han legger alltid sin egen stil og sin drøye form for humor på alt han lager. Hans holdninger…

Love and Death er basert på den sanne historien om husmoren Candace «Candy» Montgomery som ble anklaget for å drepe venninnen sin, Betty Gore, i Texas i 1980. Betty Gore var kona til mannen Candy hadde en utenomekteskapelig affære med og ble brutalt myrdet med øks.

I Love and Death blir Candy spilt av Elisabeth Olsen, mens Betty blir spilt av Lily Rabe. Love and Death forteller historien om den utenomekteskapelige affæren, øksedrapet og hvordan det var å være en…

Liked reviews

A competently made, if somewhat generic WW2 pic. Jon Øigarden is the heart of the movie, with an unexpectedly vulnerable and earnest performance in the lead role. He saves the show whenever some of the other actors appear to be in a completely different movie (Major Sunde in particular).

venta bare heile filmen på at nordahl grieg sko dø sånn at han konne holda kjeft 😑

Gold Run

Gold Run

★★★

Altfor generisk. Musikken, det visuelle, så mye er så jævlig generisk. Norge er ett vakkert land med for en eller annen grunn så liker de ikke å vise det fram og velger istede å ha uskarpe bakgrunner i nesten hver eneste shot. 

Musikken høres ut som det kom ut av en trailer eller fra en royalty free nettside

Hadde litt håp når jeg hørte denne filmen skulle være litt komedisk fordi jeg forventa en film som skulle ta seg selv…