Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All
 • Toscana

  ★★

 • Snake Eyes: G.I. Joe Origins

  ½

 • Everything Everywhere All at Once

  ★★★★½

 • The Rescue

  ★★★★

Recent reviews

More
 • Toscana

  Toscana

  ★★

  Den første originale danske Netflix film har en del folk involveret, der startede ud i den danske musikbranche eller som stadig er en del af den. Anders ‘Anden’ Matthesen startede ud som rapper. Det samme gjorde instruktør Mehdi Avaz, da han var en del af Pop/Rap/Elektro duoen Kon:Trast op igennem 00’erne. Christopher fører sig stadig frem som DK’s svar på Justin Timberlake. Sidst men ikke mindst har fotograf Michael Sauer Christensen (som jeg selv har haft fornøjelsen af at arbejde…

 • Snake Eyes: G.I. Joe Origins

  Snake Eyes: G.I. Joe Origins

  Man skulle ikke tro, at det kunne blive værre end de to første G.I. Joe film, men det kunne det tilsyneladende.

  Det er svært at vurdere, hvad der er mest ringe: skuespillet, replikkerne, plottet eller klipningen.

Popular reviews

More
 • Enforcement

  Enforcement

  ★★★★½

  Hvis man søger dansk socialrealisme, så er dette ikke filmen for en. Selvom der er flere elementer i filmen, der tager udgangspunkt i virkeligheden, så er det hele til tider overdramatiseret for underholdningens skyld og hvor er det dog forfriskende at være vidne til. Det kræver dog, at man også har talentet til at kunne føre det igennem og da dette er en spillefilmsdebut for de to instruktører, så havde man bange anelser, men de blev hurtigt manet til skamme.…

 • Mank

  Mank

  ★★★

  Film og politik og historien om manuskriptforfatteren til en af de mest kendte film i filmhistorien og hvordan selvsamme film opstod.

  Filmisk er der ikke meget at sætte på denne film. Instruktionen, scenografien, klipningen og skuespillet er helt i top. Udfordringen ligger i, at historien ikke er særligt fængende og personligt har denne æra i Hollywood’s historie aldrig fænget mig synderligt. 

  Der er ingen tvivl om, at Oscar akademiet vil elske denne film og kaste en masse nomineringer efter den, men som historie er denne film ikke for mig, omend jeg anerkender og respekterer håndværket.