Intresseklubben Antecknar

Intresseklubben Antecknar

HQ

En podcast om film av och med Per Perstrand, kommunikatör, och Jesper Wiking, grafisk formgivare.

đŸ€“ Lyssna pĂ„ Apple Podcasts | Spotify eller dĂ€r poddar finns.

🐙 Jesper


Stories

FilmÄret 1992

Antecknare! Vi vÀnder blicken bakÄt och plockar fem personliga favoriter var ur ett av nittiotalets mÀktigaste filmÄr.

Spielberg, del 1

Knyt skorna, för nu ger vi oss av pÄ episk vandring i Steven Spielbergs verkförteckning! Första anhalt pÄ resan Àr Steves 1970-tal, dÀr vi inspekterar en handfull kioskvÀltare och en missbedömning.

Crom!

SvÀrdsvingaren firar 40 bast pÄ vita duken i Är! Det det hedrar vi med ett eget avsnitt om John Milius testosterontunga fantasyspektakel frÄn 1982.

FilmÄret 2021

Vi har bockat av surdegar, sammanstÀllt vÄra listor och kan Àntligen erbjuda vÄr sammanfattning av det gÄngna filmÄret!

Kill List och Ben Wheatley

Vad passar vÀl bÀttre i det mörka höstrusket Àn en kulen hednaskrÀckis? Ingenting enligt en av vÄra Patrons, som begÀrt ett samtal om Ben Wheatleys formidabla genrehybrid KILL LIST frÄn 2011.

Filmhösten 2021

Biograferna Àr Àntligen öppna igen efter covid-helvetet! Vi ser lystet pÄ vad som kommer till salongerna under hösten Ànda fram till jul och lyfter fem filmer var som vi ser extra mycket fram emot.

Hello Peter, what's happening?

Äntligen Ă€r semestern över! Vi Ă€r som de flesta andra tillbaka pĂ„ jobbet och tycker det vore lĂ€mpligt att lyfta en komediklassiker pĂ„ det temat: Office Space frĂ„n 1999 i regi av Mike Judge.

Duellen

SÄhÀr i bilsemestertider bjuder vi pÄ ett snack om Steven Spielbergs tv-lÄngfilm Duellen (1971), en gastkramande hetsjakt pÄ de amerikanska landsvÀgarna. Mycket nöje!