Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Andhadhun

  Andhadhun

  ★★★★

  Förväntade mig en lite för lång bollywoodfilm men blev positivt överraskad över intensiteten i filmen. Välgjorda twists and turns gör att man hålls fängslad under hela speltiden. Jag tycker den hade tjänat på hårdare klippning och kortare anslag, men den indiska publiken verkar inte hålla med. Och scenen när filmen verkligen kickar igång är fantastisk.

  Såg den hos Per med även Hedvig.

 • Spider-Man: Far from Home

  Spider-Man: Far from Home

  ★★★

  Det bästa från superhjältefilmer och pinsamma tonårskärleksdraman. Ett riktigt gediget hantverk där det känns som att jag ätit popcorn i efterhand (i själva verket åt jag lite glass och lite chips).

  Såg den hemma med Hedvig och Per.

Popular reviews

More
 • The Midnight Sky

  The Midnight Sky

  Det är kränkande mot rymden att det göra så många dåliga science fiction-filmer. Det finns så mycket riktigt bra science fiction-litteratur, ändå trycks filmer som den här och Ad Astra ut hela tiden. Varför? Vad är målgruppen? Hur kan de gå med vinst? Obegripligt.

  Såg den hemma med Moa. Moa är en liten katt och var inte så fokuserad på filmen men jag uppskattade sällskapet.

 • The Trial of the Chicago 7

  The Trial of the Chicago 7

  ★★★★

  Jag älskar courtroom dramas och tycker att detta är en bra sån. Det är såklart alltid kul när snuten framställs som svin och den radikala vänstern i positiv dager men ha klart för er att detta är en film för amerikanska liberaler. De deltagande organisationernas antikapitalistiska ideologi presenteras inte alls, trots att det ju trots allt var en politisk rättegång (där måltavlan alltså inte var amerikanska liberaler utan amerikanska socialister). Givetvis får Svarta pantrarna och Bobby Seale allt för lite…