Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Midnight Sky

  The Midnight Sky

  ★★

  Det är kränkande mot rymden att det göra så många dåliga science fiction-filmer. Det finns så mycket riktigt bra science fiction-litteratur, ändå trycks filmer som den här och Ad Astra ut hela tiden. Varför? Vad är målgruppen? Hur kan de gå med vinst? Obegripligt.

  Såg den hemma med Moa. Moa är en liten katt och var inte så fokuserad på filmen men jag uppskattade sällskapet.

 • One Night in Miami...

  One Night in Miami...

  ★★★

  Fyra ikoniska personer som var och en skulle kunna ha flera spännande filmer om deras liv gestaltas av fyra mycket kompetenta skådespelare i en tyvärr ganska tråkig film.

  Såg den hemma med Hedvig och Per.

Popular reviews

More
 • Another Round

  Another Round

  ★★★

  Fyra medelålders män bestämmer sig för att vara fulla varje dag. Det går enligt förväntan. Jag skulle tolka sensmoralen som att man inte ska göra så men andra recensenter här på Letterboxd håller inte med.

  Gillar Mads Mikkelsen. Går ej att se utan subtitles pga är på danska.

  Såg den hemma med Hedvig.

 • The Trial of the Chicago 7

  The Trial of the Chicago 7

  ★★★★

  Jag älskar courtroom dramas och tycker att detta är en bra sån. Det är såklart alltid kul när snuten framställs som svin och den radikala vänstern i positiv dager men ha klart för er att detta är en film för amerikanska liberaler. De deltagande organisationernas antikapitalistiska ideologi presenteras inte alls, trots att det ju trots allt var en politisk rättegång (där måltavlan alltså inte var amerikanska liberaler utan amerikanska socialister). Givetvis får Svarta pantrarna och Bobby Seale allt för lite…