Favorite films

 • Cinema Paradiso
 • Pulp Fiction
 • Blade Runner
 • Chinatown

Recent likes

All
 • Field of Dreams
 • Before Sunrise
 • Brazil
 • In Bruges

Recent reviews

More
 • The Batman

  The Batman

  ★★★★

  Одличен, ептен динамичен три саати одма ми поминаа во кино. Филмов ми беше толку добар што не ми сметаше ни Џефри Рајт со пресадената коса во Санте плус и винтеж бркот како некоја поранешна порно ѕвезда.