RSS feed for Lucasvug

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Solo: A Star Wars Story

  Solo: A Star Wars Story

  ★★★

  Jeg frygtede Justice League, og fik Ant-Man.

  Efter endeligt at have set "Solo: A Star Wars Story" må, jeg sige, at jeg er ganske positivt overrasket. Ja, L3 er røv irriterende, men ellers kommer alle karakterer godt igennem. Alden og Donald som hhv. Solo og Lando gør deres forgængere ære, og viser igen, at Star Wars har styr på deres "recastings" (andre gode eksempler: Obi-Won og Mon Mothma).

  På trods af en lidt svag start (og lidt halv-dårlig CGI her…

 • King Arthur: Legend of the Sword

  King Arthur: Legend of the Sword

  ★½

  Den utrolig teatralske Jude Law er det eneste, der fik mig igennem King Arthur: Legend of the Sword.

  King Arthur: Legend of the Sword er en lang lorte montage fyldt med forfærdeligt CGI, irriterende flasbacks og så meget dårlig slow-motion, at det ville få Zack Snyder til at sige: "Nu er overbruger du det lidt Guy".

  Og manus er så fucking konstrueret: Hvordan møder Arthur "littlefinger"? Han gemmer sig tilfældigvis hos Arthur! Hvordan ender Arthur hos sværdet? Han støder helt…

Popular reviews

More
 • I, Tonya

  I, Tonya

  ★★★★

  Det er så utrolig svært, at skrive en “bio-pic” i disse dage, efter et årti med såååå mange forsøg, hvoraf få har været succesfulde. Man kan derfor ikke skrive en helt enkel og lineær fortælling uden, at blive kedelig og generisk. Samtidig er det skide svært, at gøre det modsatte uden, det virker forceret, og som et latterligt forsøg på, at skille sig ud. Det er derfor virkelig imponerende, at I, Tonya formår, at skøjte uden om begge fælder. 


  Fortællestrukturen…

 • Get Out

  Get Out

  ★★★★★

  #MeToo!

  Jeg føler, at jeg lige er blevet befamlet noget så vederstyggeligt af denne film. En ubehagelig film ud over alle grænser!

  And, BTW,  The Oscars goes to: Daniel Kaluuya, Betty Gabriel and Allison Williams. Vilde, vilde, vilde skuespilpræstationer!