RSS feed for Lucasvug

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • When We First Met

  When We First Met

  ★★

  Usjov, kvindenedgørende, forudsigelig, grænseløst irriterende, kedelig og vanvittig klichefyldt. Det er bare et par af de ord, der vidst beskriver When We First Met ret godt.

 • Annihilation

  Annihilation

  ★★★

  Annihilation har lidt de samme styrker og svagheder som Mother! fra sidste år. 

  En historie der giver rum for en masse fortolkning, som kan skabe fantastiske historier i hovederne på publikum. Personligt fik jeg en rigtig fin historie om demens ud af den, mens andre kan få tusind andre ting ud den. 

  Og, ja, jeg elsker at analysere film til ukendelighed, men for at en film rigtigt kan gå op i en højere enhed for mig, så skal den reelle…

Popular reviews

More
 • I, Tonya

  I, Tonya

  ★★★★

  Det er så utrolig svært, at skrive en “bio-pic” i disse dage, efter et årti med såååå mange forsøg, hvoraf få har været succesfulde. Man kan derfor ikke skrive en helt enkel og lineær fortælling uden, at blive kedelig og generisk. Samtidig er det skide svært, at gøre det modsatte uden, det virker forceret, og som et latterligt forsøg på, at skille sig ud. Det er derfor virkelig imponerende, at I, Tonya formår, at skøjte uden om begge fælder. 


  Fortællestrukturen…

 • Get Out

  Get Out

  ★★★★★

  #MeToo!

  Jeg føler, at jeg lige er blevet befamlet noget så vederstyggeligt af denne film. En ubehagelig film ud over alle grænser!

  And, BTW,  The Oscars goes to: Daniel Kaluuya, Betty Gabriel and Allison Williams. Vilde, vilde, vilde skuespilpræstationer!