RSS feed for mahandhi

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Armour of God

  Armour of God

  ★★½

  Een mindere Jackie Chan - ik had hoge verwachtingen, maar de klassiekers heb ik ondertussen wel gezien blijkbaar.

  Sterk begin, dan een verschrikkelijk saaie slapstickkomedie, waar een gruwelijke Engelse dub ook niks mee hielp, om dan het laatste halfuur toch weer te presteren met knappe uitgebreide stunts.
  Op trivia staat dat Chan in het begin van de opnames gewond geraakte en het scenario werd herschreven om te herstellen. Ze hadden er beter een film van 3 kwartier van gemaakt.

 • Still Alice

  Still Alice

  ★★★★

  Drama over het aftakelproces van een vrouw met alzheimer. De focus ligt bij Moore, wat de boeiendste aanpak is lijkt me. De reacties van haar omgeving zijn divers en heel geloofwaardig. Sterke film.

Popular reviews

More
 • Harakiri

  Harakiri

  ★★★★★

  M'n nieuwe favoriete film. Een aantal ondraaglijk fantastische scenes, een briljant geschreven, sterk voortdijnende, waanzinnig goed gechoreografeerde en gecinematografeerde film. Jammer dat 6 sterren geven niet kan.

 • Tokyo Story

  Tokyo Story

  ★★★★

  M'n ultieme uitstelfilm. Heb de dvd ergens in 2006 of 2007 gekocht, en heb behalve 1 halve poging het doosje te openen het kijken zelf jaar na jaar afgetobd.

  De film beantwoordde perfect aan m'n verwachtingen. Een ietwat verouderde, cinematografisch prachtige, trage maar niet saaie film over een moeizame familierelatie. Sterke cinema.