Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Uncut Gems

  Uncut Gems

  ★★★★

  De gameshowscène in Magnolia waarin de jongen heel dringend moet pissen vond ik vanwege de constante stresserende spanning heel goed en heel vervelend om te kijken. Good Time deed dit ook, en ik verwachtte het daarom bij deze.

  Het zorgt ervoor dat de film ook een ervaring wordt, onderschreven door een heel goed verhaal, een verachtelijk hoofdpersonage en heel veel gebeurtenissen die allemaal in elkaar passen.

  Ik vraag me af of het zonder die nonstop nagelbijtende opbouw een even goede film zou zijn. Of dat het dan American Hustle wordt.

 • The Umbrellas of Cherbourg

  The Umbrellas of Cherbourg

  ★★★½

  This review may contain spoilers. I can handle the truth.

  Kleurrijk liefdeslevensverhaal waarin elke zin gezongen is. Ze zingen wel gewoon het script, waardoor het eerder vreemd dan leuk voelt. Zoals het begin van Sweeney Todd. Zonder zang was het waarschijnlijk te mager geweest, al zijn sommige verhaalmomenten goed mooi.

  De keren dat de zinnen toevallig rijmden vond ik het leukste.

Popular reviews

More
 • Mad Foxes

  Mad Foxes

  ★★★½

  Waanzin.

 • The Demoniacs

  The Demoniacs

  ★★★★

  De Franse westkust, geweldige ruïnes, Rollins soort vrouwen, occulte personages, lang aangerekte shots, dus je zou denken, dertien in een dozijn Rollin, maar het is zonder vampiers. Vond Joëlle Coeur heel goed als sadistische landpirate, maar ik vermoed dat ik haar als eender wat wel goed zou vinden.