RSS feed for Mathias

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Sicario: Day of the Soldado

  Sicario: Day of the Soldado

  ★★

  Sicario Day of the Soldado handler om Krigen langs grænsen mellem USA og Mexico er eskaleret, da kartellerne er begyndt at smugle terrorister over grænsen. For at bekæmpe kartellerne må der tages drastiske midler i brug.

  Det er en fin film, men til tider synes jeg den kan gå hen og blive lidt langtrukken

  Det er en film jeg har lidt blandet følelser for. Forstået på den måde, jeg ved ikke helt om jeg kan lide den, eller om jeg…

 • Skyscraper

  Skyscraper

  ★★★

  Skyscraper handler om Will Ford er en tidligere FBI gidselforhandler og krigsveteran, som arbejder med at vurdere sikkerheden i højhuse. Han er på opgave i Kina, da verdens højeste og mest sikre bygning bryder i brand og han får skylden for det. Will må nu forsøge at finde de skyldige, rense sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, som er fanget i bygningen… på en etage over hvor det brænder.

  Vis man trænger til at slappe…

Popular reviews

More
 • The Nice Guys

  The Nice Guys

  ★★★½

  If you want to watch a really funny movie, I would definitely recommend this one.

 • Indiana Jones and the Last Crusade

  Indiana Jones and the Last Crusade

  ★★★★½

  Indiana Jones And The Last Crusade handler om Arkæologen Dr. Indiana Jones for igen brug for hat, pisk og pistol, da hans far bliver kidnappet af nazister. Den berømte vovehals fædrene ophav er nemlig på nippet til at finde den Hellige Gral, der efter sigende skulle give evigt liv. Ikke en dårlig ting. Heller ikke for Aksemagterne der vil bruge den som det afgørende våben mod de allierede. Det må forhindres. For enhver pris.

  Det er en fantastisk, sjov og…