RSS feed for Mathias

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • White House Down

  White House Down

  ★★½

  White House Down handler om Washington-strømeren Cale søger ind i Secret Service, men erklæres uegnet til stillingen. Efter jobsamtalen får han en rundtur i Det Hvide Hus med sin datter, Emily. Samtidig angribes regeringsbygningen af svært bevæbnede terrorister. Den snarrådige Cale må nu både redde USA's præsident og sin egen datter, som er blevet væk fra ham i forvirringen.

  White House Down er sgu en meget sjov og underholdende action film. Det er ikke en fantastisk film, men mere en…

 • Warcraft

  Warcraft

  ★★

  Warcraft: The Beginning handler om Det magiske rige Azeroth trues pludseligt, da en portal åbnes, og horder af orker invaderer kongeriget. Troldmændene, der våger over Azeroth, er nu ikke længere i stand til at beskytte deres verden, og kongen af Stormwind må derfor samle alle i Azeroth for at imødegå truslen. Samtidig opstår der uro blandt de forskellige klaner af orker.

  Nu har jeg aldrig selv spillede World of Warcraft, så jeg kender ikke rigtigt så meget til universet. 

  Men…

Popular reviews

More
 • The Nice Guys

  The Nice Guys

  ★★★½

  If you want to watch a really funny movie, I would definitely recommend this one.

 • Logan Lucky

  Logan Lucky

  ★★★★

  Logan Lucky er en fantastisk sjov film som handler om da den uheldige minearbejder Jimmy Logan mister sit job, beslutter han, broderen Clyde og søsteren Mellie at røve en racerbane i North Carolina. De bliver dog nødt til at gennemføre røveriet midt under det populære og travle NASCAR-løb. Derfor må de bryde sprængstofeksperten Joe Bang ud af fængslet for at kunne gennemføre kuppet.

  Det er en film som jeg synes man skulle tag og se. Klart en anbefalelse her fra!…