RSS feed for Mathias

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Message from the King

  Message from the King

  ★★★

  Message From The King handler om på en ubehørlig mission for at hævne sin søsters mord. Infiltrerer en mand fra Cape Town et bredt netværk, der strækker sig fra bunden til eliten i Los Angeles. 

  Det er en udmærket hævn film, det er dog ikke den bedste jeg har set. Men det er en film der fanger en, når man begynder at se den. 

  En anbefalelse her fra, til en hyggelig fredag aften eller en kedelig regnvejrs dag.

  —————————————————————————
  Here…

 • Black Hawk Down

  Black Hawk Down

  ★★★★

  Black Hawk Down handler om den 3. oktober 1993 besluttede de amerikanske fredsbevarende styrker i det borgerkrigs- og sulthærgede Somalia - under FNs kommando - at foretage en isoleret aktion i Mogadishu for at tilfangetage to af krigsherren Mohamed Aidids nærmeste medarbejdere. Støtte blev sendt ind over byen i skikkelse af to Black Hawk kamphelikoptere, men da de blev skudt ned af håndbårne missiler, ændrede missionen karakter fra almindeligt kaos til en desperat kamp for at redde de nedskudte piloter…

Popular reviews

More
 • The Nice Guys

  The Nice Guys

  ★★★½

  If you want to watch a really funny movie, I would definitely recommend this one.

 • Indiana Jones and the Last Crusade

  Indiana Jones and the Last Crusade

  ★★★★½

  Indiana Jones And The Last Crusade handler om Arkæologen Dr. Indiana Jones for igen brug for hat, pisk og pistol, da hans far bliver kidnappet af nazister. Den berømte vovehals fædrene ophav er nemlig på nippet til at finde den Hellige Gral, der efter sigende skulle give evigt liv. Ikke en dårlig ting. Heller ikke for Aksemagterne der vil bruge den som det afgørende våben mod de allierede. Det må forhindres. For enhver pris.

  Det er en fantastisk, sjov og…