Favorite films

  • Mamma Mia!
  • Pulp Fiction
  • Vengeance Is Mine, All Others Pay Cash
  • Yuni

Recent activity

All
  • Srimulat: Hil Yang Mustahal – Babak Pertama

    ★★★½

  • Gara-Gara Warisan

    ★★★★

  • Our Father

    ★★★½

  • Last Survivors

    ½

Recent reviews

More
  • Srimulat: Hil Yang Mustahal – Babak Pertama

    Srimulat: Hil Yang Mustahal – Babak Pertama

    ★★★½

    Koyo ono laler e!

    One of the best Indonesian comedy ensembles you'll see in the cinema. Meskipun beberapa ada misscast, semua bermain totalitas nan gila! Elang El Gibran dan Zulfa Maharani paling edan mainnya, Bio One juga gak kalah bagus. Bener-bener kayak nonton vlog kehidupan Srimulat, sembah sujud Rukman Rosadi pelatih akting terbaik Indonesia!

    Suka dengan cara penuturan film ala Srimulat yang dipakai, meskipun terkadang cukup kesel gara-gara semua tokohnya dibikin jadi nyeleneh juga. Jokesnya sering hit-n-miss, tapi sekalinya pecah…

  • Gara-Gara Warisan

    Gara-Gara Warisan

    ★★★★

    'Gara-Gara Warisan' made me a "bipolar" in just 2 hours.

    Muhadkly Acho did it. Who thought the man that played both 'Security' and 'Bodyguard Ugal-Ugalan' can write and direct such a rollercoaster ride in his theatrical directing DEBUT (not counting 'GW2' for now)? Even tho the original idea was planted by Ernest Prakasa himself (kudos to him), I'm thankful that Acho can get his chance to shine. I gotta say I enjoy his writing and directing style way more than…

Popular reviews

More
  • Senior Year

    Senior Year

    ★★★

    so you're telling me that alicia silverstone isn't casted as herself here? there's literally a clueless poster in steph's room, they could serve a fan-idol meeting rather than having her as an uber driver. anyway ms. rebel slayyy 💅🏻

    Watched on Netflix

  • Arini by Love.inc

    Arini by Love.inc

    This review may contain spoilers. I can handle the truth.

    seru juga yak udah jadi budak marissa anita, digaji 50 juta pula per bulan. IT'S MY DREAM YAALLAH.

    -------------------------------------------
    Very very dissappointed, but I actually saw it coming. Dari segala pernak-pernik promosi serba futuristik dengan embel-embel premis "kabur dari tempat ini", udah ketebak lah ceritanya mengalir ke mana. Ditambah stereotip karakter yang we already saw multiple times before : bocah polos gak paham apa-apa, temen yang tau ada hal busuk di tempat itu, bos gendeng, dan love(?) interest yang sebenernya…