RSS feed for NaomivS

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Bucket List

  The Bucket List

  ★★★½

  Perfect voor hoe de film is bedoeld. Een serieus onderwerp dat op een prettige manier wordt besproken. Niet te serieus, niet te oppervlakkig. De motieven zijn het perfecte niveau van subtiel. De acteurs, geweldig. Nicholson en Freeman spelen de rollen waar ze het meest in uitmunten en hebben chille onderlinge chemistry. Niet briljant of vernieuwend, maar wel heerlijk.

 • Jenny's Wedding

  Jenny's Wedding

  Dit is volgens mij vrij beledigend naar de gay community, maar ik snap ergens wel waar ze vandaan komen. Een serieus onderwerp hoeft niet serieus behandelt te worden, beter van niet en zeker niet als het onder comedy staat bij netflix!! Ook: ik voelde die verliefde vibes niet tussen het koppel, heel jammer.

Popular reviews

More
 • The Terminal

  The Terminal

  ★★★½

  Een echte feel good movie. Prachtig acteerwerk van Tom Hanks. Hollywood style. Dat hij aan het einde niet het meisje krijgt, was verfrissend. Zoveel heerlijke personages.

 • Pride & Prejudice

  Pride & Prejudice

  ★★★★½

  Deze film heb ik ondertussen letterlijk voor de honderste keer gezien. Hij blijft geweldig! De dialoog is puur genot. De beelden zijn prachtig en het acteerwerk heerlijk. Een van mijn favorieten.