RSS feed for norti

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Cam

  Cam

  ★★★½

  Teljesen korrekt film, bár a főszereplőn kívül nincs benne nagyon más értékelhető szereplő, azért a hátán simán elvitte a sztorit.

 • A Rough Draft

  A Rough Draft

  ★★½

  Amikor az orosz sci-fi/fantasy az országában filmre kerül, attól mindig kiráz a hideg, de mégis megnézem.

  Itt is ugyanaz a bajom, mint akármelyik orosz vagy magyar sci-fivel: túlzottan megjelenik az adott ország a történetben és filmen ez még gagyibbnak tűnik.

  Pedig az alapötletben millió lehetőség lenne, de egyrészt egy film ezt kielégítően bemutatni max. nagy költségvetéssel tudná vagy - ahogy a példa mutatja - sehogy.

  Ebből mondjuk szívesen megnéznék egy nyugati remake-t, matrjoska babák nélkül.

Popular reviews

More
 • Interstellar

  Interstellar

  ★★★★★

  A well done sci-fi movie, it's like a Robert Charles Wilson book (particularly The Spin Trilogy) on the large canvas. It has some slowdowns and logical errors but the last hour is a thrilling space adventure.

  The end could be a little longer, more detailed, but it is far better than most of the sci-fi movies with an ending left open to imagination (which I always hate in a story). And that's because this movie has a satisfying ending!

  It's a must see for hardcore sci-fi fans (obviously in IMAX), way better than Gravity.

 • Sicario: Day of the Soldado

  Sicario: Day of the Soldado

  ★★★½

  Harmadikra sikerült végignézni, az első fél-háromnegyed óra borzalmasan lassan épül fel, de utána jön egy kiváló akciófilm, sajnos elsietett befejezéssel. Nekem így is jobban tetszett, mint az első rész.