RSS feed for Andreas

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Dead Zone

  The Dead Zone

  ★★★★★

  Jeg glemmer altid hvor gode "The Dead Zone" er. Det er ikke en film der dukker op på min radar, når jeg snakker om mine yndlingsfilm, men ved et kærligt gensyn gik det op for mig at den hører til der. Det er muligvis en af Stephen Kings mest veldrejede historier og David Cronenberg er et kæmpe geni, der formår at gøre de enkelte momenter af vildfarelse til noget meget smukt.

  Walken er langt fra den parodi på sig selv…

 • The Texas Chain Saw Massacre

  The Texas Chain Saw Massacre

  ★★★★

  Film fra Jonas #3

  Det er svært at nævne en gyserfilm der har været mere indflydelsesrig end Motorsavs-massakren. Rob Zombie skylder hele sin karriere til den.

  Den er måske ikke så skræmmende mere, nok mest fordi alle de uhyggelige scener er blevet nævnt i utallige dokumentarfilm og artikler og det er faktisk ikke særlig meget der sker i løbet af filmen. Nogle scener er meget lange og det hjælper til at forstyrre meget mere end man normalt er vandt til.…

Popular reviews

More
 • Terkel in Trouble

  Terkel in Trouble

  ★★½

  This review may contain spoilers. I can handle the truth.

  Sååå… jeg har besluttet mig for at se Terkel I Knibe på forskellige sprog. Nok mest fordi jeg er fascineret af dubbing og så fordi jeg synes det er sjov at se en dansk film på flere forskellige måder. Så inden for det næste stykke tid vil jeg se den samme film en del gange, på forskellige sprog og snakke om hvad der er gjort og ikke og samtidig måske finde nogle ting ved filmen jeg ikke har lagt mærke…

 • The Burning

  The Burning

  ★★★½

  Udmærket 80'er slasher, komplet med sommerlejr og det hele. Lidt af et Fredag d. 13. Rip-off men synes sgu den er bedre end sit ophav.

  Lidt tanker jeg gjorde mig under filmen:

  1. Den stuntman der er ild i har helt tydeligt en form for hjelm på
  2. Jason Alexander (fra Seinfeld) spiller lidt af en cool dude, og har hår på hovedet.
  3. Exec producer er... Corky Burger
  4. Er i tvivl om filmen er mere rapey end andre…