RSS feed for Porco_Bastardo

Favorite films

Don’t forget to select your favorite films!

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Holy Mountain

  The Holy Mountain

  ★★★½

  Lite för "kult" för mig. Visst, den har sina stunder med sprängda paddor, hundslagsmål, rakade huvuden och allmän underlighet. Men inte så fantastisk som jag väntade mig. Dock godkänd och snäppet över även om jag förväntade mig mer.

 • Women in Oversized Men's Shirts

  Women in Oversized Men's Shirts

  ★★★

  Trevlig!

Popular reviews

More
 • Maniac

  Maniac

  ★★★★

  Joe Spinell, han är ju som klippt och skuren för denna roll. Att han dessutom har skrivit ihop denna brutala och skitiga skildring om en rätt så störd man var lite oväntat. Men han har verlkigen fått ihop en djävligt intressant story om herr Zito och hans galenskaper. Bill Lustigs regi är väl nog så bra men filmens stora stjärna förutom Joe är såklart Tom Savini. Djävligt finfina grejor i den här! Skalperingar, skott i skallen, knivmord och huvudavslitningar... Gosse,…

 • Ms .45

  Ms .45

  ★★★★

  Hur kan en och samma människa bli utsatt för två (icke relaterade) övergrepp inom loppet av ett par timmar? Men om det inträffar så blir nog liknande det i filmen. Ferrara blandar konstnärlighet och ruffig hämnd i samna påse och resultatet är riktigt bra. Visst suger några av skådespelarna men det är förlåtet! Betydligt bättre än Driller Killer!