RSS feed for De Protagonisten

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Neon Demon

  The Neon Demon

  ★★★½

  We hebben een film gezien waarvan we vooraf dachten dat die misschien niet helemaal in ons straatje zou passen, de Amerikaanse horrorachtige thriller The Neon Demon. Jesse, die model is, verhuist naar Los Angeles en breekt door. Dit tot groot ongenoegen van de gevestigde orde. Zij willen wat Jesse heeft, ten koste van alles. Of The Neon Demon echt niet in ons straatje past, lees je in deze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

  Het verhaal
  Het jonge en ambitieuze…

 • Revengeance

  Revengeance

  ★★★½

  Wij hebben de Amerikaanse animatiefilm Revengeance gezien. Dit is een komische actiefilm die gaat over senator Deathface die op zoek is naar Lana Marie Oswald. Zij heeft iets van hem gestolen en premiejagers moeten haar zien te vinden. Rod Rosse is één van hen. Wat wij vinden van Revengeance lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

  Het verhaal
  Senator Deathface, een oud worstelkampioen en biker, is op zoek naar de bloedmooie Lana Marie Oswals. Zij heeft iets…

Popular reviews

More
 • Horrible Bosses 2

  Horrible Bosses 2

  ★½

  Inderdaad, horrible!

 • Heal the Living

  Heal the Living

  ★★★★

  De Franse dramafilm en tevens boekverfilming Réparer les Vivants is een ontroerend verhaal dat gaat over orgaandonatie. Het leven beëindigen van de in comateuze toestand verkerende Simon, kan het leven redden van Claire. Simpel gezegd, maar zo werkt het natuurlijk niet in de praktijk. Wat wij vinden van Réparer les Vivants lees je in onze uit ongeveer 175 woorden bestaande B-recensie.

  Het verhaal
  Drie jonge surfers zijn op weg naar huis, als ze een ongeluk krijgen. Simon brengt het er…