RSS feed for Rick

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • The Hobbit: The Battle of the Five Armies

  The Hobbit: The Battle of the Five Armies

  ★★★½

  Laat ik beginnen dat The Battle of the Five Armies het beste deel is van The Hobbit trilogie. Er gebeurt echt wat. De film heet niet voor niets The Battle of the Five Armies; het is één en al strijd en slagveld.
  Het begin van van de film is even verwarrend - teleurstellend misschien zelfs. Maar het verdere verloop laat je dit minpunt wel vergeten. Vooral de orks stelen de show, er zit veel creativiteit in hun gedaanten; steeds weer…

 • You're Not You

  You're Not You

  ★★

  Hilary Swank (Kate) legt zoveel emotie in haar rol als op de filmposter te zien is. Ik snap dat je met de spierziekte ALS niet vrolijk gestemd bent, maar het zorgt er wel voor dat je niet met Kate meeleeft.
  De hoofdrollen van Josh Duhamel (Evan) en Hilary kunnen beter door Loretta Devine (Marilyn) en Ernie Hudson (John) worden overgenomen. Of ze de film samen hadden kunnen dragen zullen we nooit weten, maar in de 5 minuten speeltijd die zij…

Popular reviews

More
 • Neighbors

  Neighbors

  ★★★½

  Bad Neighbours is geen vernieuwende komedie. Ook geen komedie voor een breed publiek. De humor en het verhaal lijkt vooral gericht op jongeren en jong volwassenen.
  Maar dat neemt niet weg dat je - als je van grove, seksistische én vulgaire humor houdt - goed kunt lachen om Bad Neighbours.

  Rose Byrne is prima gecast naast Seth Rogen. Samen vormen ze een onnozel koppel.
  Zac Efron, Dave Franco en Christopher Mintz-Plasse blijven voor altijd student, zo lijkt. Maar misschien juist…

 • Gabriel

  Gabriel

  ★★★½

  Gabriel draait om het gelijknamige hoofdpersonage, hij speelt in iedere scène. Je wordt als kijker meegenomen in zijn leven. De andere personages zijn alleen maar te gast in zijn belevingswereld.
  Rory Culkin - inderdaad, de broer van - speelt een indrukwekkende rol als Gabriel. Een verwarde jongen die het nodige heeft meegemaakt in zijn jeugd. Een gevoelige jongen met plotselinge stemmingswisselingen, onvoorspelbaar gedrag en wanhopige drang naar vervlogen liefde.

  Niet alles in Gabriel wordt in hapklare brokken gepresenteerd, maar gaandeweg…