RSS feed for Ralph

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2

  ★★★½

  Tussen de clichés door is er genialiteit te vinden. Iets te veel gericht op badass willen zijn dan op coherent te willen zijn. De Italiaanse Thomas Shelby sprak mij aan, de mini-Matrix-mashup iets minder.

 • The Angry Birds Movie

  The Angry Birds Movie

  ★★★

  Oke dit is een zeer entertainende chaos. De grappigheid zit hem in de animatie en niet in de grappen (verre van zelfs). Extra ster voor het zeer satisfying einde, ze wisten waar ik op te wachten zat. Ugh, waarom ben ik zo voorspelbaar.

  Wel vreemd als ge begint na te denken over de boodschap ze willen meegeven. Een rode vogel is xenofoob, krijgt gelijk want de anders gekleurde indringers stelen jobs- ik bedoel eitjes, en gaan dan full on radicaal zelfmoordterrorisme en iedereen is blij? Oke nee best niet over nadenken.

Popular reviews

More
 • F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!

  F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!

  ★★

  Waar de vorige films kwaadaardige hersentumoren waren, is dit de eerste goedaardige. 


  Het lijkt wat meer op de afleveringen, maar dan een lange versie van een slechte aflevering uit de laatste seizoenen. Bab kan niet acteren (nu ja, het script gunt het haar ook niet) en zelfs als Aalstenaar was ik toch teleurgesteld. Wel af en toe glimpsen van wat het ooit geweest is, en wat de film had kunnen zijn. De personages in een vertrouwde omgeving houden werkt dus veel beter dan ze naar Frankrijk, Thailand of “Afrika” te willen sturen. 
  Nu nog Ann Swartenbroeckx van het scenario weghalen, en is er weer hoop!

 • Portrait of a Lady on Fire

  Portrait of a Lady on Fire

  ★★★★

  De Sphinx hun kutzalen hebben mijn filmervaring verpest