Favorite films

 • Eternity and a Day
 • Three Colors: Red
 • The Lives of Others
 • Nostalgia

Recent activity

All
 • Nocturnal Animals

  ★★★

 • Ida

  ★★★★

 • Memoirs of a Geisha

  ★★★

 • Taste of Cherry

  ★★★★★

Recent reviews

More
 • The Grand Budapest Hotel

  The Grand Budapest Hotel

  ★★★★★

  Materia shuhet, kujtesa qëndron.⁣
  Për të treguar këtë rezultat duket sikur jemi në një tren të cilin e dimë se ku do na çojë, por jo shinat që do ndjeki, gjë eshtë tipar tipik i <> në të cilën, sic F. Fellini thotë, ska rëndësi vërtetësia e tregimit, por autenciteti i emocionit që përcjell.⁣

  Dialog i shpejtë, skica-imazhe simetrike, veprime minimale të përsëritura, kast aktorësh fantastik që duket sikur janë rrëmbyer nga nata e çmimeve Oscars, muzikë këndellëse dhe një…

 • World of Tomorrow

  World of Tomorrow

  ★★★★★

  "Do not lose time on daily trivialities. Do not dwell on petty detail. For all of these things melt away and drift apart within the obscure traffic of time. Live well and live broadly. You are alive and living now. Now is the envy of all of the dead."

  <3.