RSS feed for Pol

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Barcelona Summer Night

  Barcelona Summer Night

  ★★★

  - Però si hi creiessis, quin desig demanaries?
  - Doncs, bueno, a mi, a mi, m'agradaria poguer-me, és que... jo demanaria poguer-me xupar el colze. És que no es pot, eh?

  Ha estat bé aquest film, millor del que esperava. Dues estrelles i mitja per la pel·licula i mitja més per la ser la peli de la cançó de Jo mai mai.

 • Sisters

  Sisters

  ★★

  Scavenger Hunt #64 | July 2020
  Entry 9: Watch a film with an annoying sibling.

  Malgrat tenir certs moments divertits i certs moments tendres, també en té molts en els que volia que s'hagués acabat ja la pel·licula. Per això li dono un dos, que en el meu llenguatge vol dir que no m'ha agradat, però tampoc m'ha desagradat. (Tot i que, com he dit abans, seria més correcte dir que a voltes m'ha agradat i a voltes m'ha desagradat.)

Popular reviews

More
 • Conjuring

  Conjuring

  I added this film to TMDB (www.themoviedb.org/movie/694185-seance-de-prestidigitation) and thus to Letterboxd because I found out it wasn't available on Letterboxd. In some 30 hours the details concerning cast (Méliès), production (Méliès), poster, English name, etc. should be available on Letterboxd as it takes time until information from TMDB is imported onto Letterboxd.

  This is Méliès second film, and apparently it is not lost as it was found in 2014 and identified in 2015 (en.wikipedia.org/wiki/Conjuring_(film)), but I haven't been able to find it.

  If someone finds it, I'd be grateful if they could provide me with a link.

 • Incredibles 2

  Incredibles 2

  ★★★½

  Three stars for the movie (i.e. pretty good) plus half a star for JACK-JACK!!

  It's crazy to think that I've been hyping Jack-Jack in my head for over a decade now!